07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Passz, ne keresztezzétek az útjukat és nem lesz baj :DDD
Tereza, tudsz valamit a holnapi delegációról?
Közben megtaláltam. Nagyon kemény, hogy hogy ítélkeznek emberek...
Azt mondta, hogy azért nem szokták, mert olyankor még előfordulnak a legtöbb esetben vérzések, amik fals eredményt adnak és felesleges izgalmakat keltenek a kismamikban, plusz a terület nagyon érzékeny hüvelyi szülés után. Viszont nekem nem tartott sokáig a vérzés. Gyakorlatilag 2 hét, de a harmadikon már tényleg elmúlt minden nyoma. Így hat hét után értékelhető volt a minta is, amit levett. Én ragaszkodtam hozzá, magamtól találtam ki.
Meghalt Albert Györgyi!
Ezt Panna
COntu,
melyik fórumot kell elolvasnom, ha haragudni akarok arra, aki bántott?
Azt nem hallottam... Megpróbálom megnézni a neten, hátha tudnak valamit.
Ezt nem tudtam, nem hallgattam rádiót. Nem mondták, hogy mikor érkezik a delegáció?
Nekem se akarta a szüléshez olyan közeli időpontban megcsinálni, ezért csak fél évvel később.
Vikasz,Contu!
Most mondták be a rádióba (hazafelé jöttem a kozmetikustól), hogy holnap valamiféle nato delegáció érkezik és a Ferihegy környéke szinte megközelíthetetlen lesz... Mi legyen a találkával? Tudja valaki, hogy ezek a jó emberek meddig tanyáznak itt?
nekem azt mondta akkor a doki, hogy akkor csináljuk meg, ha legalább 6 hónap eltelt a szüléstől. Hogy miért, azt nem tudom. (de még nem jutottam el hozzá, de mostmár össze kellene szednem magam, és elmenni hozzá)
Ja, én már a 6 hetesen megcsináltattam a rákszűrést. Azért nem is nagyon foglalkoztat, hogy a dokimhoz menjek.
Lányok! Köszönöm Nektek! Nagyon jólesik, hogy Ti megértetek. :) Komolyan nagyon felidegesített, de Nektek és Laurának hála lenyugodtam.
Contu ne törödj vele valoszinű ő jobban tudja,hogy te mit élsz át,mit érzel....
Sziasztok tök jo volt az uszi:)
Contu ne is törödj velük megyek elolvasom kibánt...küld ide egy pofonért..:)
Nem beszélted meg a dokiddal? Én kb. fél évvel később mentem rákszűrésre.
Ne is foglalkozz vele! Azért írta,hogy tudjon valami ütőset produkálni a topikban. Legyen boldog tőle!
Dehogy hiszem. Azt igen, hogy elolvasta, de hogy ennyiből meg lehetne érteni egy ember tetteit és érzéseit, azt nem.
Nem, a mi gyerekeink, mind tökéletesek. De ugye mindenki gyereke a szülőre ütött :DDDDDDDDDDDDDD
Remélem gyorsan le,egy ez a takonykór!
Köszi!
Tök jó, az előbb kikapcsolt a gép, és törlődött a kisregényem! ÁÁÁÁ!
Szóval, ilyen fecskendőm nincs itt, de holnap már megyünk haza, ott akad! :)
Addig is kipróbáljuk a spriccelős témát, hátha le tudom fogni egyedül a gyereket! :) Iszonyat izgága! két embernek kell fogni míg befújok a nózijába!
A pelenkázás hetek üóta vagy négykézláb, vagy állva történik. Borzasztó, más gyerkőce is ilyen "neveletlen" ? :D
Szó szerint:)
Illetve, amikor nagyon sírt és elfordította a fejét, akkor egy kis tálkába kifejtem, majd egy fecskendővel spricceltem bele az eldulgult orrába.
Nekünk bejött.
Hála az égnek Milán még nem volt beteg, sem lázas, így én még semmi mást nem adtam neki.
Szia csajok!
Hulla fáradt vagyok. Hatalmasat sétáltunk/kávéztunk a barátnőmmel, nemrég értünk haza. Rögtön jön Garcijjja én meg megyek a kozmetikába egy kis kényeztetésre. :-)