07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Csajok, tudom, nem ide illő most, de nem tudom magamban tartani...
Felmegyek az iwiw-re, ránézek anyóspajtás adatlapjára(vagy fél éve nem néztem) és mit látok, a szabadidejében mit csinál. . . unokájával, BENCÉVEL foglakozik és az unokájáról BENCÉRŐL van is ám fent kép. Naa, akkor ez most engem minősít vagy őt???
Vejem és Pazrik durmolnak??
Hali! Nekem is van itthon, de nem kívánom most :)
Szia manna:))))))))
Lugrottam jégkrémért kértek???:P
Melyik sorozat az a csoda? R61?
Felsírt a drágám. De visszaaludt remélem. Megyek gyorsan fürdök, ki tudja lesz-e később időm rá! :)
Sziasztok! Jó éjt!
De. És IBM-es számlát kaptunk ezelőtt 10 hónappal. VÁlaszoltak is neki egyből és holnap vissza kell vinnie a szervízbe.
igen, én is játszva szoktam oda kukucskálni, de mivel ma egyik játékbótbó a másikba mentünk nem volt rá alkalmam.
Igen, alig bírtam el az ugrálóvárban. :-)))))))))
Az IBM-nek?! 2-3 éve eladták a laptop üzletágat. Vagy nem laptopról van szó?
Na mi a helyzet lányok? Még mindig itt kuvikkoltok? :)
Én azt szoktam csinálni Lídia imádja a derekam ra teszem szét tett lábbal és lehajolok vele ő fejjel lefele log nevet és bele tudok simán nézzni a szájába....de Lidi imád fejjel lefele nem hiába igy feküdt a pocakomba is 9 honapig.:)))
Lídiát holnap mázsálom de mi már 10 kg.körül vagyunk de nem tünik kövérnek olyan kis formás szerintem a hasa nagy:)))
Biztos fogzik szegénykém!
Duzzadt, de ma nem tudtam a szájába nézni, nem engedte!
Panni is csak 8.300 gramm. Úgyhogy ne izgulj!
Szerintem a géppel van valami, mert ma például a freemailemet sem tudtam megnézni... Folyamatosan lefagy.
:D Mindent lemozog a drágám. Látnod kéne a pelenkázásunkat, az öltöztetést, de az etetést azt csak állva lehet csinálni! :)
Nem tudom miért nem jo a link amit küldtem...:(
Sajnálom...
Tudod, addig csinálom csak, amíg Panni érdekeit nem sérti... Ezt ma meg is beszéltük (újra) a tulajdonossal.
Láttam a naplódban, csak nem tudom másolni!!!
Tegnap Garcijjja olyan durva levelet írt az IBM-nek, mivel elhozta a gépet a szervízből és nem hogy megjavíották volna, hanem valamit el is csesztek rajta. :-(
Ma is fél órányit kellett a céggel foglalkoznom, na meg beugrottunk az irodába.
Ennyit kibírunk mindketten. :-)))
És nem láttod az inyét vagy nem tudod megnézzni neki??
Hali még mindig nem tudtad megnézzni a meglepit???
Ja, ezzel nem azt akartam írni, hogy Lizi súlya hú, de nagyon sok:)