07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Hát,pedig a fájdalom se utolsó ebben.De mondom, elsö körben fálizd be, hogy ne tudd mozgatnia csoklód, aztán menj orvoshoz, ö ad jó tanácsokat.Nekem is elöjön néha...van mikor gyakran,van hogy nem is tudom mikor volt utoljára. Változó.
nekem most a lábujjam zsibbad...emiatt eléggé kivagyok,mert vagy vérkeringési probláma, vagy gerincsérv elöjele vagy lumágó s dolog..eh..fene ette volna meg.
Eléggé szelektíven írok, olvasok..:)Ok,elvileg helyesírási hibákat nem nagyon komálom..de az kevés van..inkább elgépelési.
Tojást tudod tejföllel helyettesíteni,ha már azt adsz neki.Nem az igazi, de jobb,mint a semmi:)
Az ilyen fórumozás nem arról szól, hogy "jajj, el ne írjak egy szót". Végülis tök mindegy, elég, ha nagyjából jól dobálja az ember a betűket:)
Azt hiszem tojás nélkül piskótát csinálok Dodi tortájának, csak nem tudom még, hogy mivel keverjem, amit evett már...
Alapban helyesen írok, normál krönyezetben..itt nem nagyon érdekel, mert gyorsan írok meg közben olvasok ezt+azt...így gyakran összecserélödnek a betüim:)
Az ékezetek meg attól függenek,hogy melyik gép elött ülök.
Persze ha hivatalos levélröl lenne szó, az más..de itt nem érdekel..hiába tünik néha helytelennek...ez van:))))
Jó,nem fölösleges, csak néha nem kell..pl sok receptnél:)
Mindig is volt, nekem csak hosszú ü, és ö-m nincs.
Amúgy meg attól függ, hogy hogy írok,hogy meliyk gépnél vagyok, magyar billantyüzet , német és angol is van..szóval....necces:)
Nagyon laza. :D
A mérleg sose fölösleges.
És egyáltalán mióta van nekek ékezetes billentyűzeted?!
Èn anyóssla hozattam németböl körömvirág krémet, hozott többfélét. Ami gyógyszertári narancsolajjal, stb..ez a legjobb, ezt ha gázos a popi, ezzel kenem.Reggelre kutya baja. Van másik nagy tégely, az normál , de tömény körömvirágkrém, nehezen szívódó, ideális a fenék normál ápolására, meg van hidratálós krßembe keverve, ez kevesebb koncentrátumot tartalmaz, ez tetsre, arcra,,stb..nagyon szeretem:)
Itt persze nem lehet kapni, csak 1 féle minitubusosat aranyáron.
Csészeméret .....nem kell meglepödni, merthogy így fölösleges a mérleg is.
Szóval erre is gondoltam:)Hogy ha netalántán nincs mérleg..nem kell pepecselni,elökapsz egy bögrét ami saccra 2 deci, aztán töltögeted...:)
Pihentetni lehet, meg fáslizni,Van spéci fásli, doki felírja, az segít,hogy ne nagyon mozdítsd.
Persze mindenféle kencefülék,meg ízületre gyógyszerek...Fastum gél Voltaren tabletta..stb.Diclofenac...
De csak ideig-óráig segít, ha állandósul sajna sokszor ki fog jönni,ha megerölteted..és nem kell hozzá erös melót végezned.
Üdv a táborban.
Nálunk is olyan 30 körül. Az volt a szerencse, hogy tegnap 7-kor és 10-kor is kimentem letisztítani a kocsikat és a járdát, mert ma reggel csak seprűvel nem tudtam volna mit kezdeni, ha egyben kellett volna letolni az egészet.
Mi nem készültünk még a télre. Nincs hólapátunk. Még seprűnk se lenne, ha anyámnak nem jut eszébe küldeni a múltkor, amikor apuék hozták a lépcsőket.
:)
Igen,reggelre 30-40centi.Itt is kicsit elkezdett olvadozni.
Ha felkellt Roli kimegyünk ismerkedni vele. :)
Ha bent alszik Dodi, akkor egy órán belül felkel és semmiért nem alszik vissza. Kint legalább két órát alszik, de a múltkor majdnem három és fél órán át aludt.
Ráadásul egyre korábban kel. Fél hétkor már ott kukorékolt az ágy közepén.
Off. Vali móta mérik a cukrot és a lisztet deciliterben?
Köszi, tök jól vagyunk (azt leszámítva, hogy nem haladok egy határidős munkával a fegyelmezetlenségem miatt).
Dodi kint alszik. Felmelegedett az idő és nem fúj a szél. A meleg alatt 2 fokot értek:-D
Bent csak bohóckodik, de ha kiteszem a teraszra két perc alatt elalszik. Pedig most is fűrészelnek a szomszéd ház tetején folyamatosan.
Itt olvad a hó, de még azért elég jól tartja magát. Tegnap hósepréssel feküdtem, ma azzal keltem. De legalább mozogtam:)
Nálatok is esett?
Vágom :)
Èn lábujjhegyen járok,ha Lona alszik, hogy amenniyt csak tud, aludjon...kevesellem ugyanis a mennyiséget.
Napközben max 1, 5 óra szunya...de aleggyakoribb,h 1 óra ilyen tájban..(most kezd elszunnyadni).
Aztán eddig jó volt,mert 9 kor aludt, mostanság fél 11-töl...és fél 8-kor felkel, de közben hajnalban 2x minimum.
Szia!
Jól van! :)
Dodi?Alszik? Mi ujság veletek rég beszéltünk már?.
Szia:)
Hogy van az Öregúr? :D