"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Ja, és most a súlytartó szakaszban vagyok :-DDD
Juttasd az eszébe! :-)
Vegyél nekik mozijegyet valami Barbis filmre...
Én fogyiztam, utána visszahízam :-(
Szia! Milyen volt a Férfi és nő? Mert nálunk is lesz, és gondoltam, hogy esetleg elmegyek rá.
Az én férjemnek soha nem jut eszébe elhúzni a lányokkal sehová:(
Ez rendszeresen velem is előfordul. Olyankor szoktam könyörögni az uramnak, hogy húzzanak Balcsira Zs-vel. Ez évente kb. 3 napot jelent...
Én csak érdeklődtem...
Nem akartam zavarni, gondoltam van oka annak, hogy nem írsz...
Köszi. Ti fogyiztok, vagy fogyiztatok már és csak súlyt tartotok?
Sziasztok!
Olvasni régóta olvaslak benneteket de most már kicsit lazíthatok fogyi ügyben úgyhogy lessz időm forumozni. Mgamról 39 éves vagyok március 1.-én kezdtem a fogyókúrát 19 kilót sikerült eddig fogynom és csak update 1-es kódú ételekt eszem. Még kb. 10 kilót szeretnék leadni éa akkor nagyonelégedett leszek magammal.
Reggel óta szereti a téliszalámis kenyeret.:-) Közölte, hogy "tészi"!:-)
Bogyó is. Úgy nem merek, hogy ő nem. Darabokban lenne a lakás!:-D
A gyerek is aludt, vagy csak Te?
Na, bealudtam. Nem bírom a kiképzést.:-) Aludtam egy fél órát, úgyhogy most kómás vagyok.
Ez azért nem rossz. Fokozatosság a lelke:)
Nektek mennyib kerül az ovi? Nekünk a bölcsire kb. 7.000 Ft-t kell most befizetni.
Már itthon is vagyunk. Lefeküdni még csak-csak, aludni szó sem lehet róla.:-) 1 kiscsaj enni sem akart, 2 gyerkőc alefeküdni sem volt hajlandó. Lényeg, a lényeg, aludni senki nem volt hajlandó. Hétfőn folyt. köv.
Egy angol nyelvtanulást ösztönző, vicces reklám :-))) (hogy miért fontos a jó kiejtés...)
[link]
Nekem sül a fasírt meg a tejszínes krumpli. Van hozzá ubisali is:)
Ez izgi lesz:) Locsi-fecsi kizárólag gyerektémáról:)
Nekem viszont mennem kell, mert fél 12-re berendeltek mindenkit. Megyek megint a szülői klubdélutánra.:-)
Így lesz itt is. Amíg nincs meg a meló, addig nem tudom, hogy lesz, az apja képes 9-kor felkelni. Bár ma felkelt ő is 7-kor. Biztos rájött, hogy több jut egy napra.:-)
Nálunk, amikor hétvégén kicsit tovább lehetne aludni, akkor tuti felkel a kicsit 7-kor. Férjem legnagyobb örömére:)
Egyébként nekem is kell 7-8 óra alvás, de hét közben általában csak 6 jut, így szombaton nincs problémám a későn keléssel :-)))
Ha beszokik, lehet, hogy később is mehettek, és akkor nem kell korán kelni. Nálunk bölcsiben is, oviban is csak az volt kikötve, hogy reggeliztetéskor nem lehet bevinni őket - logikus. De pl. amikor reggel nem volt órám 8-kor, simán bevittem fél 9 (reggeli) után.
Én sem hajnali kettőig virittyolok már. 11-kor kidőlök. Nekem muszáj aludnom 8 órát.
Ott hát! 8-ra kell vinni, mert ahogy összegyűlik a nép, azonnal reggeliznek. Van egy kisfiú, akit fél 7-re visznek és 8-kor már éhen akar halni.:-)
Fél 12-re kell visszamennem, hátha kellek az ebédhez. Ma már "bemutatják" neki az áyikót is. Hát aludhatna...... Nekünk addig ott kell dekkolni. Egy csomó gyerek felkelés után valószínű keresni fogja az anyukáját, na az enyém inkább az autókat keresné.:-)
Régen én is nagyon tudtam aludni. De mostmár, ha lehetne sem tudok:( Ilyenkor felkelek és olvasok.
További ajánlott fórumok: