"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Luna te hol vagy a norbi oldalon?
Ne akard megkóstolni... Az már nem is csoki! Száraz, és cseppet sem édes! Jó a 86 %-os, az nagyon fini!
Nekem em támadt semmi ilyen.De mostanság jól esik a nyers kaja,és azt vette észre,hogy olyan izek jönnek elő egy nyamvadt karabáléból,amit eddig nem éreztem.Más lett az izlelésem.
Szerintem ne menj 1500 alá, nem vagy kövér abszolút, minek? Ha fogyni akarsz, az igy is menni fog, de lassan, s itt gondolom, nem az idő számit Neked.
Nehogy az anyagcseréd belassuljon még.
Én már jártam pórul, az én kajámat lopják rendszeresen...:)
Csak a vega cuccaim érintetlenek. /búzakolbi, tofu és társai/
Van itt valaki, akinek szintén vegahajlamai támadtak?
Persze,és a szem szépen kiemelkedik,és szép lesz az arc.
A reggeli nem sok, az ebéd az adott, a leves a kérdéses. Én is általában 1500-ra taksálom általában a napi menümet. Láttad már több napomat is, szerinted??? Igazából azóta gondolkoztam ezen, amióta te emlegetted a kalóriákat, én meg úgy érzem, hgoy nem fogyok. Ezért gondolkoztam, hogy azt eszem, amit szabad, és ráadásul, ha kalóriszámolósban fogyiznék, még úgy is beleférne a kajám a napi limitbe.
Milyen érdekes látvány, ahogy az embereknek előjön az igazi arca fogyáskor, az nagyon tetszik nekem. A nagy fogyiban is döbbenetes volt pl. Milán.
Vagy a fényképhez?:-)Mert ő is tud a dilimről,hogy nuku kép!
Nálunk a férjem tuti nem lopja el a karalábéimat,sem a répákat.Én meg ezt a kettőt imádom.
óóóóóó, s hogyan juthatok hozzá? Nem pesti vagyok.
Pedig milyen jó lenne,ha reggel nem lenne az 1-es a súlyom előtt a mérlegen:-)!Be venné a hasam,az biztos!
Ha fogysz,az arcod is sovi lesz,és a haj is másképp fog állni.Férjed mit szólt?
Igen, adagfüggő - mennyi kcal ez. Szerinted kb. mennyi lehet? Jó, ha tudsz rendelni, s össze van állitva normálisan. Én a boltban kezdem a vigyázást, nem veszek meg olyat, ami cikis, legalábbis - magamnak nem. A másiké - pedig tabu.
Ágica,neked a beszélőkéd is fogyaszt szerintem:-)
Otthon is sokat csivitelsz?:-))
A hajhoz meg csak annyit,hogy egy normálatlan nap erdménye+lehet a változás akarata is.Nem is tudom már!Mondjuk képzeld el ezt a fejet egy kb.:40cm-es,sötétbarna alapon világosabb melírral.Na úgy néztem ki 2 hete.Mondjuk akkor nem néztem állítólag ki 40 évesnek,most meg többnek néznek!Ennyit a hajról,de majd megnő!
Luna nekem a rokonlélek! Bögréből eszik Ő is! Látjátok, hogy lehet?????? :-DDDDDD
A LINDT csokiból van 95% os is.
Azt te döntöd el, hogy itt fent hagyod, vagy nem, lényeg, hogy legyen magadnak fényképed. Nézegesd és mérlegelj. Nem utálni kell magad, hanem elhatározni. Pl. nem tetszik a pocakom, 2 hónap múlva akarok egy ilyen és ilyen felsőt, belefogyok, lefotóznak, tök jó lesz. Megnézed a cm-adatokat, ráírod. Lesz egy fogyás-történeted is. Fogsz látni egy fejlődést, ami kell ahhoz a sok időhöz, amit kitűztél magadnak. Mert sajna senki nem holnap reggelre fogy le, de ezt itt már mindenki tudja.
Olyan ismerős a párod ,és nem tudom hová tenni.Lehet csak nagyon hasonlit valakire.
De most írtad az előbb, hogy szerinted, még így is kevés kalóriában. Ezek totálisan normális, nag adagok voltak. Szóval nem csökkentett adag.
Sokat segít, hogy hétközben rendelem a kaját, így nem sok esélyem van a bűnözésre. A reggelit viszem magammal. Az estét kell fegyelmezetten végigcsinálni. A hétvége még a nehezebb.
Hol veszel 86 %-ost? Én még csak 70-est láttam, igaz én magában eszem biókakaót, ha nagyon ilyesmire vágyom.
Kiskötényes csábitás ?:-))
Most már tényleg erőt veszek magamon, s kipróbálom ezt az almás-túróst. Annyit olvasom, hogy nem lehet kihagyni. Csak nehogy nagyon rákapjak...
ELOLVASLAK BENNETEKEEET!
(meg kellene venni már azt a routert, mielőtt a gyerek nagyon rákattan az internetre...)
Olvastam...a földhöz vágást is...:)
Olyan aranyos dolgok, nekem van egy 2 dl-es aranyos bögrém is mellé. Általában teát iszom belőle.
Nem is emlékszem, mikor ettem normál kanállal.
Megszoktam teljesen.
Néha hajlamos voltam gyorsan habzsolni, na ezzel azt - nem lehet.
Nem, csak most jó időben kezdtem az "életmód" váltást. Teljesen kielégít, amit eszem. Fiúk kínálgatják a csokit, de az övéké nem kell, nem esik nehezemre nemet mondani. Nekem van 86 %-os étcsokim, abból eszem néha. Az almás-túrós pedig kielégíti a süti igényemet.
Fiam most dőlt ki a Honfoglaló mellől, úgyhogy most JÓL
További ajánlott fórumok: