"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Kisasszony!! Az is nagyon drágáért van ám! Azt tudja???????
Szerintem 8-10 m tudnék!:-))
Majd ketten megmossátok holnap. Addig gumizd össze, vagy csatold össze hátul.
A kórház sosem volt egy kéjutazás! Csak régen még aszalgattak is bent, most legalább haza engednek gyorsan.
Ki va zárva!! Kb. másfélszer annyiba kerül, és ezen is hitel van. Itt mindenki meghibban, rohadt nagy a számla, nincs más választás.
én olyan 8-10 km-t szoktam lefutni folyamatosba nem birom ha felváltva csinálom sétával.felveszek 1 tempót aztán hajrá.de jó lenne 1 futópad.csak nem tudjuk hova rakni:(((
Megdiétásitottam még jobban a túrós almást. Túróba kevertam zabkorpát és zabpelyhet, fahéjat, minimális gyümölcscukrot /1-2 kk./, vizet!!......s összekavartam az almadarabokkal, még igy is nagyon finom!!
Ja,lehet olvasni meg ilyenek.)Panel árából lehet venni ezeken a helyeken házat?
IV., III., XV., Dunakeszi. Fót, Göd is talán szóba jöhet, csak ovi legyen ne túl messze. Engem nem zavar, ha sárga buszozni kell, simán eldumálunk a buszon.
Akkor jó...Én is vagyogatok, hol jobb, hol - nem, de a tendencia biztató. Épp az előbb mostam hajat. Témánál vagyunk.
Nekem a kardiós edzésről a futópad jut az eszembe. Ez szerintem azért ilyen, mert egy kezdő futónak, pláne ha nem 20 éves, állóképessége, edzettségi szintje egyenlő a nullával. A végső cél itt is az 5 km folyamatos futásban.
Köszönöm,vagyogatok:)És Te?
ÁÁÁÁ,göndör hajam van:(ILyenkor aztán rémálom:ugy érzem,mintha az arcomba folyna a zsír,és vakarodzom mintha tetves lennék.DE félek egyedül bénázni,meleg hatására megpattanhat egy ér és mehetek kórházba:((
HOlnap este elbénázunk a párommal.EGyébként,iszonyat ami folyik a kórházakban!Döbbenet!
Nekünk is az kell, a két szobás itt van! Kevés a kettő, nagyon kellene egy hálószoba, aminek csak úgy becsukom az ajtaját, ha arra vágyom. Ráadásul itt a nappaliból nyílik a gyerekszoba! :-((( De két szobásba nem költöznék innen, mert nagyon szeretünk itt lakni. A Rákospatak mentén végig zöld minden, és az ablakunkból pont végig látunk a Tahi úton, és egy szökőkút van elöttünk.
Remélem Timike, már jobban vagy.
Nekem is nagyon kellene hajat mosnom, de este nem volt erőm, reggel nem volt időm. Így most összefontam parkettába. Tudod az milyen?? Így tök jól elvagyok. Holnap a Kedvesem szaunázni akar menni, így most sem mosok, majd holnap utána. Szerintem a tiedet is be lehet fonni így.
Sziasztok!
A piciknek jobbulást kivánok.
Nekem eladó a fele telek, ha valakit érdekel. /650 négyzetméter/ Az M6 autópálya és az épülő Kelet-Nyugati autópálya csomópontjától 2 km-re lakom, jól mennek fel az ingatlanárak, befektetésnek is megfelelő, s ki fog épülni a környék teljesen. Már elkezdődött. /itt van az új Duna hid is pár km-re/
úgy tudom hogy ezt hívják kardiós edzésnek
de nem biztos:))
15-ben van egy pár, ha elég a 2 szobás. www.ingatlanmerce.hu kukk bele, hátha. Mi ott vagyunk meglőve, hogy 3 szobás kell.
Igen,Őrs fele szoktunk menni.Nekem nővéremék KIstarcsán laknak,rokonok 31-es mentén,így nekünk az a szög lenne jó:)
Nem tudom, hogy milyen kardiósra gondolsz, de én a Rákospatak partján gyötröm magam. Most kezdtem, és ez a Monspart Sarolta féle futás edzőprogram kezdőknek. És az így kezdődik 5*1 perc futás, közben 2-2 perc séta.
én is fogyózom mióta csak az eszem tudom
most is
Ügyi vagy!Én meg itt küzdök magamban:vas.este mostam hajat,hétfőn műtöttek,azóta nem tudtam hajat mosni!!!Már nagyon zsíros és ídegesítő,egyedül vagyok itthon és nem merek belevágni egy hajmosásba(nem szabad hajolnom),és mindig a kádba szoktam behajolni és most nem tudom mit tegyek,megvárjam holnapot,és a párom segít megmosni.De már nagyon kellemetlen:(((
Szia!
Mi itt nem csak Norbizunk, fogyózunk, nem baj, ugye????
én is járok futni de én folyamatossan futok.jó ez a kardiós?
Hagondolod!:-)) Mi itt aztán mindenről dumálunk.:-))
Megnézem merre van, de az Dél-Pest környéke, nem??? Mi maradnánk Észak-Pest környékén, azt szoktuk meg. Egész életemet a 13. - 4. - 15. kerület háromszögben éltem le.
További ajánlott fórumok: