"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Jobbulást!
Megyek altatni, majd egy nagyot izzadni :)
Nálunk szerencsére nem "füles" senki, de annak idején amikor fülészetre kellett menni, ha már ott voltam, rendesen kifaggattam a doki nénit. Tök jó fej volt! :-)
(egy kicsit OFF, de macskagyógyászatban is jó vagyok, és meglepő módon, ők is úgy működnek, mint mi, és volt fül problémánk ;-))))) bocsika)
Szóval nyugi! Ez a doktornő akinél voltál, úgy tűnik, hogy nem a megnyugtató típus. Mikor mész kontrollra???
Szia!
Majd küldd át az edzőt,ok? Köszi!
Ne aggódj, rendbe fog jönni! Az a lyuk majd szépen begyógyul, ugyan hegg marad a helyén, de szerintem lesz semmi baj! Gondolj arra, hogy jó kezekben vagy, kezeled. Nem fog elfertőzödni hidd el, a helyi antibiotikumos kezelés a csepp, csodákat fog tenni!
Tudomásom szerint pont ezért szokták "felszúrni", hogy ne magától szakadjon fel, mert úgy azért kisebb lesz a hegg, ha szúrják. Érdekes különben, hogy nem fájt.
nagyon jó....
de hirtelen nem is esett le, aztán akkorát szólt... :)
Hello!
Megjöttem én is. :-)
ja, de megettem, mert éhes voltam...
kockszhal...vagy halkoksz???
a NAGY SZAKÁCS: SZÉTÉGETTEM A HALAT, MOST BŰZÖL AZ EGÉSZ HÁZ.
Szellőztettem, de hideg van, egy kis párologtatóba-gyertyás vacakba tettem illatot, olajat, hátha elnyomja majd...:)))
sziasztok
mi a helyzet idefenn?
A fülem változatlanul süket és nagyon aggaszt, hogy lyuk van a dobhártyámon. Félek, hogy elfertőződik. A doktornő is ettől fél.
Csajok jól vannak. Tami már volt ma oviban.
Ágica még mindig nem tudom a fiad keresztnevét.
Jó estét!! Fülcsid?
Csajok meggyógyultak és volt ma ovi?
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.