Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » "-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata fórum

"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)

16700. f9a0a36712
2008. márc. 20. 20:56
Miért nem nyitnak az emberek egy Katautáló fórumot?:-DDD Hi-hi!!
16699. anett59
2008. márc. 20. 20:52
Én szoktam töltött tojást,de azt szilveszterre inkább. Most valami másra vágynék,csak tudnám mire:)
16698. anett59 (válaszként erre: 16694. - Od)
2008. márc. 20. 20:51
Ha a Norbi csokit nem viszed túlzásba(én túlzásba viszem és az egészet fogom bevonni)akkor igen.
16697. od (válaszként erre: 16696. - Zselatin)
2008. márc. 20. 20:50

Az is bizti finom lehet!

Nekem most a kaszinó tojás jutott eszembe, ami ráadásul 1-es is. Szoktatok csinálni?

16696. zselatin
2008. márc. 20. 20:46

A töltött tojás nagyon fini!

A főtt tojásokat szétvágni, a tojássárgáját összekeverni kevés vajjal vagy margarinnal és 3 féle dolgot belekeverni. Az egyik nálunk majonézes, a másik pirosaranyos, a harmadik májkrémes. Anyósom szokott csinálni egy isteni reggeli tálat. Ezen főtt sonka, főtt kolbász, rengeteg saláta levél, retek, töltött tojás, paprika, paradicsom.

16695. zselatin
2008. márc. 20. 20:44

Na én is itt vagyok. Nem győztelek visszaolvasni benneteket:)

A témát nem feszegetném én sem tovább, de a véleményem megvan.

16694. od (válaszként erre: 16692. - Anett59)
2008. márc. 20. 20:43
Hmmm...jól hangzik. És ez 1-es?:-)
16693. az álarcos (válaszként erre: 16682. - 4a8ff9a6f8)
2008. márc. 20. 20:43
Szerintem Andi a 19-i délelőtti eszmecserénkre gondolt...
16692. anett59 (válaszként erre: 16688. - Od)
2008. márc. 20. 20:37

• 25 dkg darált zabpehely (hántolt)

• 5 dkg búzacsíra

• 10 dkg vaj

• 2 db tojás

• 10 dkg cukormentes Norbi csoki

• édesítőszer

• tengeri só

. dió

Elkészítés: A zabpehelyhez keverj hozzá diót, édesítőt, pici tengeri sót, kevés vajat, tojást. A kapott masszát dolgozd jól össze, formázz kis golyókat belőle, és enyhén kivajazott tepsiben süsd 150 fokon 15 percig.

Ha az alja aranysárgára sült, vedd ki, és hagyd hűlni.

Ha szeretsz szép dolgokkal babrálni, olvaszd fel a Norbi csokit vízfürdőben vagy fondüben, s ebből csorgass kis csíkokat a bonbonok tetejére.Én az egészet bemártom:)

Az olvadt csokit habzsák vagy egy sarkán kivágott zacskó segítségével könnyen tudod formázni.

16691. od (válaszként erre: 16687. - 4a8ff9a6f8)
2008. márc. 20. 20:37
És sokszor akaratlanul is kiesik az eszünkből valaki, mert elég sokan vagyunk. Főleg olyan, aki nem minden nap van jelen/nem ír be minden nap..
16690. anett59 (válaszként erre: 16687. - 4a8ff9a6f8)
2008. márc. 20. 20:36
Én is erre gondolok!! Csak kicsit hülyén fogalmaztam.
16689. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 16686. - Az álarcos)
2008. márc. 20. 20:34

Én is félreértettem Szilvit,azt hittem ránk értette.De tisztáztuk hogy nem.

Ma mindenki sokkal érzékenyebb. Nem ?

16688. od (válaszként erre: 16684. - Anett59)
2008. márc. 20. 20:34

Egyelőre még a sütik a kérdőjelesek. A kaja majd a holnapi nap kérdése lesz (de attól enm félek, mert lehet updatesíteni), meg persze szenya. Ahhoz csak kenyeret kell másfélét vennem, szerencsére a sonka, tojás stb jöhet :-))

Jó ötletet adtál a sütikkel! Milyen az a Norbis bonbon?

16687. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 16685. - Anett59)
2008. márc. 20. 20:33

Nem azt mondom hogy ez itt nem valós. Hanem arra gondoltam ,hogy ezekben a virtuális kapcslatokban az embereknek nagyobb a szabadsága ,már ami a kötödést illeti.

Hisz itt valamilyen szinten én is ragaszkodok pár emberhez már,hisz azért sok mindent kiveséztünk,megoldottunk együtt.

De érzi az ember a határokat,és azt hogy mindenkinek millió dolga gondolata van,és sokszor elfelejtjük a másikat hogy rég járt itt.

16686. az álarcos (válaszként erre: 16671. - Szilvi0410)
2008. márc. 20. 20:32

Nem tudom, még aktuális-e. Kata pont akkor írta a levelét, amikor én, így pont nem láttam, úgyhogy nem tudom, mi volt köztetek.

Az "ezzel ki is léptem a zárt Norbi világból" nekem azt sugallta, hogy nem áll szándékodban itt maradni.

16685. anett59
2008. márc. 20. 20:25
Miért kezelik egyesek ezt a virtuális világot valóságként???
16684. anett59 (válaszként erre: 16672. - Od)
2008. márc. 20. 20:22

Gondoltam csinálok:házi gyümölcsfagyit,bonbont Norbisat,és kívánságra gumi tortát. A nagyim nekem is ilyen,de csak az egyik:((,de ő a szívét kiteszi értünk. Nemsokára megyünk hozzá haza,és már szinte naponta hív ,hogy mit ehetünk-mit nem,mit süssön-főzzön.:))

Sonkán kívül lesz még valami nálatok?

16683. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 16682. - 4a8ff9a6f8)
2008. márc. 20. 20:12
bocs,mögött. Hosszú a körmöm,még szokatlan:-)
16682. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 16679. - Andreamano)
2008. márc. 20. 20:12

Figyu Andi!

Ez itt egy virtuális világ,itt elbeszélgetünk, de egymást nem terheljük elvárásokkal.Neked is ott a szerető családod ,nem érdemes ebből problémát gyártani.Ez a hátad möggött beszéltünk dolog meg nem szép,főleg ha már ezt felhozod akkor vállalja fel az informátorod is a kilétét,mert ez igy annyira nem korrekt.

És ebből te jössz ki szarul. Nem bántottalak,mostsem teszem.És most meg keresem neked,pedig sok időbe fog telni hogy énitt a fórumba is kérdeztem rólad,és bizza le is irom neked mikor melyik bejegyzésben.Mert igazságtalan vagy most.És tény privit is küldtem neked. De ne várd el tőlem hogy ennyi ismeretség után több érzelmi szálat fűzzek hozzád. Kedveltelek,most elbizonytalanitottál.

16681. 4a8ff9a6f8
2008. márc. 20. 20:05

Itt vagyok lányok:-))

Hazudnék ha azt mondanám hogy hidegen hagytak a történtek.

De van nekem egy tündéri okos férjem,aki olyan hihetetlenül higgadtan,és bölcsen kezeli a megoldandó dolgokat.Sosem olvasta még a fórumot, de ma ezt a ominozus esetet 2 oldalon elolvasta.

És csak annyit mondott maradjak meg ilyen mint vagyok.

Én délelött óta töprengek és gondolkodom. Legalábbis próbálom megérteni és megfejteni az élet rejtelmeit, ami nekem sem mindig sikerül.

Alapvetően boldog, naívan optimista és mosolygós vagyok.Lassan nem lehetünk látványosan boldogok, mert idiótának tartanak.

Boldogabb vagyok, mint valaha....

Még közelebb kerültem ahhoz az emberhez, aki fontos nekem!! A legfontosabb ebben az életben a kisfiamon kivül! Egymás karjaiban, összebújva, igaz szeretettel és szerelemmel nem történhet akkora tragédia, amit ne tudnánk megoldani.

Millió dolgom van, a háztartás, a család, a munka. Szeretnék mindenhol helyt állni és mindig új reménnyel tölt el az érzés, hogy estére sikerüljön megteremtenem az igazi békét, az otthon melegét, ahová mindenki boldogan tér haza kikapcsolódni és pihenni.

Hiszen ez a Nő legfontosabb feladata. Ha sikerül szeretettel és ragyogó tekintettel várnom őket biztosan szépet fognak álmodni és boldogan ébredünk holnap, hogy szembenézzünk az új feladatokkal.

De nem sikerülhetne mindez, ha nem lenne mellettem egy igazi Férfi!

Aki ölelő karjaival, szerelmével, törődésével, gyengédségével, figyelmességével, mosolyával mindig mellettem van. Támogat és vigasztal, oltalmaz, vigyáz rám, lesi minden gondolatom, ahogyan én az övét. Hát ettől olyan csodás az ÉLET!!

Ugye nem baj hogy ezt ide leirtam? Csak ma rájöttem mi a fontos,és mi az ami kevésbé fontos.

16680. fogyiluna (válaszként erre: 16677. - Od)
2008. márc. 20. 20:00
Most is beszédülök, ha úgy nézek, vagy lehajtom a fejem. Valami ciki ott van még. Dehát nem csoda az előzmények után. A súlyom stagnál, hol le pár kg, hol fel...Sajnos. Nem tudtam mozogni, úgy látszik ez kulcskérdés nálam. De remélem, hogy nemsokára lesz rá lehetőség végre.
16679. andreamano
2008. márc. 20. 19:59

Sziasztok!

Egy kicsit a félreértések tisztázása végett gondoltam írok,mert engem is érint a dolog!

Egyáltalán nem szeretek veszekedni,és nem is szoktam sosem,és itt sem szeretnék,nem dobom fel a labdát,csak leírom,hogy mi történt,és mindenki gondoljon amit akar!

Régen itt vagyok már ezen a fórumon,jóval előttetek,és nagyon szeretek ide járni,szeretném,ha ez később is így lenne!

Én úgy gondolom,ez egy nyitott fórum,ahol lehet beszélgetni mindenről,és mindenhol.Valaki csak egy helyre jár,de gondolom van akit több téma is érdekel,így írogat máshova is!

Pár hete beteg lett a kicsi nem tudtam jönni,utána amikor jöttem,a barátaim kerestek,de innét senkinek eszébe sem jutottam!Szerintem ez mindenkinek egy kicsit rosszul esett volna vallja be mindenki magának.De elfogadtam,mert sajnos ilyen világot élünk!!

Később írt Kata mi van Velem!Én válaszoltam,hogy egy kissé sérelmezem,hogy nem kerestetek,de nem vártam el egyáltalán,ezt hangsúlyoznám!!Ez egy olyan világ ahol sajnos már így működik,ezen Ő meglepődött,és hangot is adott Neki itt a fórumon!Utána itt,és a hátam mögött(amit visszahallottam)nevetség tárgyává váltam,és kigúnyoltak,mondván nincs önbizalmam!

Aztán pár nap múlva szóltak,hogy megint én vagyok a téma!

Azt mondjátok meg nekem miért?Elmentem,de nem hiszem,hogy meg kellene magyaráznom,de megtettem.

El lehet zavarni,de megyek magamtól,sajnálom,hogy így történt,mert sok jó dologról olvastam itt,és kedves embereket is megismertem!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!

16678. fogyiluna (válaszként erre: 16676. - Od)
2008. márc. 20. 19:58
Az enyém is ilyen - volt...De örökké fog élni.
16677. od (válaszként erre: 16675. - Fogyiluna)
2008. márc. 20. 19:51

Jobban vagy már?

Problémák, kilók hogy állnak?

16676. od (válaszként erre: 16674. - Fogyiluna)
2008. márc. 20. 19:50

Az én nagyim is ilyen. Mi együtt lakunk, de nagyon imádom!:-) Olyan hagyományos nagyi, de olyan kis modern gondolkodású.

Próbálok megtanulni tőle mindent, amit csak lehet, de akárhogy is próbálkozom, nem megy..Nem olyan az íze. Az az igazi, amit ő csinál.

16675. fogyiluna (válaszként erre: 16671. - Szilvi0410)
2008. márc. 20. 19:43
Gratulálok, ügyes vagy!
16674. fogyiluna
2008. márc. 20. 19:42
De jó Neked! Az én nagymamám is mindig ezt tette, sütött, főzött, sokfélét...nagy örömmel készült minden ünnepre. Azok az illatok, izek feledhetetlenek. Saját maga nevelte tyúkot vágott, s ő termelte meg a kiskertben a zöldségfélét is. Most is látom, ahogyan jön be a kertből kapával a kezében...vagy éppen epret hoz nekem...
16673. od (válaszként erre: 16669. - Szilvi0410)
2008. márc. 20. 19:39

Húú Szilvi, rengeteget fogytál tök kevés idő alatt! Most néztem az adatlapodat. Szép eredmény, hogy csináltad?

Gratulálok!

16672. od (válaszként erre: 16653. - Anett59)
2008. márc. 20. 19:35

Nálad mi lesz a menü húsvétkor? Mármint a süti részére gondolok..

Nekem is kéne vmi fogyisat kitalálnom. Szegény nagymamám már ma kb. a 4. variációval állt elő, hogy mit szólnék, ah ezt is megsütné. Én meg hiába mondom, hogy max. egy reggeli kóstolás lehetséges az egészből, ő ugyanolyan lelkes!:-) Azt mondta: Nem baj kislyányom, én akkor is megsütöm, és különben sem vagy már kövér! Tök cuki, minidg ezt mondja :D

16671. szilvi0410 (válaszként erre: 16670. - Az álarcos)
2008. márc. 20. 19:21
Én nem óhajtok távozni ,netudom miért gondolod akkor már megtehettem volna.Olvasd el amit KatánaK .Én ugy gondolom mint írtam is nem vagyok vezér egyéniség ,sőt jo társasági ember sem ,de ezzel nem is volt probléma .De nem szeretem ha valaki megcáfol habár tudom mit csinálok ,és van is eredménye.Akkár milyen vezér tipus is.De ebből nem is csináltam vitát ,hogy Ő ezt teljesen letiporta.Nemszóltam a dolgokhoz ennyi.De ha kíváncsi vagy a régi oldalon megtalálod .

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook