"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Állitolag erre a hányos mizériára ami autón és buszon van, erre van valami homeopátiás bogyó.
én igy nöttem fel, minden buszozás elött deadelon kúpot kaptam.amitől jó álmos is lettem.
De a B6 vitamin is csillapitja a hányingert,1 szemet kaphat már ő is. Próbáld ki.
Képzeljétek!
Most az előbb evés közben lejött 3 korona a fogamról ami egyben volt felragasztva. Tök le vagyok döbbenve. Igaz, hogy már 5 éve fel volt ragasztva, de mégis.
Persze a dokim pont ma nem rendel délután.Még jó, hogy a hátsók, úgyhogy valahogy kibírom holnapig.
És aztán mi a vége a receptnek? Én is olvastam anno, de már elfelejtettem és nincs kedvem visszakeresni.
Ja a kolbis krumplit egy dvn-n láttam. A címe: Ízes Hagyományok. Tájjelegű kaják vannak rajta az országunkból és annyira jó mind, hogy megkívántam. Mindenféle krumplis pogik meg palacsinták, levesek, bográcsosok vannak rajta.
Nem volt benne sok kolbász, csak annyi, hogy olyan íze legyen.
Most hogy rákérdeztél, bevallom, hogy nem tudok visszazökkenni, pedig mennyire szeretnék karcsúbb lenni nyárra.
Aranyos, hogy megkérdezted, Te kis kalácsevő:)
Milyen krumplikról, meg hambikról beszélgettek?
Ti már nem fogyóztok?
Milyen az a Kata krumpli?
Én holnap sült csirkét és hozzá láttam egy jó receptet az egyik dvd-n. Héjában megfőzzük a krumplit, majd olajon serpenyőben megpirítjuk hagymával, kevés kolbásszal, paradicsom, paprikával.Utóbbi kettőt csak a végén kell beledobni.
Én is vettem Lidl-s hamburgerhúst és most fogom legyártani a pofás kis hambikat.
Ti mit főztetek?
Ez döbbenetes. Egy rendelőben minden rendkívüli esetre fel kellene hogy legyenek készülve. Miért ne tüsszenthetne valaki?
Lecónak is csináltak ilyen leszívást nem is egyszer, de neki nem dugták fel olyan mélyre a szívófejet (naná, hogy az is üvegből volt) - nem is fért volna.
Kata, arra gondolj, hogy túl vagytok rajta! Azt pedig, hogy min múlik az élet, már a KRESZ eü. tanfolyamon megtanultuk. Néha tényleg csoda, hogy élünk, és gyerekeink épségben felnevelkednek.
Gondolom, nem a "saját bázisú" kórházban voltatok...
Én biztos sírógörcsöt kaptam volna egy ilyen szituációban, de minimum két nap pánik utána.
Szakmai szemmel még rosszabb lehetett nézni, hogy mi történik és cselekedni.
Na ez az a szituáció, amikor behúznám fülem, farkam és nem merném kinyitni a szám. Én olyan naív vagyok, hogy mindig elhiszem azt, amit egy szakember mond.
Üzenem, hogy veszek nekik 1000 Ft-ért porszívós orrszívót, a takarítótól kérjék el a nagyteljesítményűt.... Az eszem megáll. Ha Bogyóval történik valami, esküszöm megnézem, mivel szívják le!
Legalább kiderült, van-e súlyosabb gubanc odabent? Remélem nem!
Igazából nem értek ehhez a részhez, de nem kéne igénybevenni a betegjogot? Egyrészt valaki ezt a műszert rendelte le, másrészt ezt gyártja valaki, harmadrészt ezt meri használni valaki. Hátha eszükbe jut cselekedni, mert ez már veszélyeztetés. ....pont egy ilyen helyen...
Apababa beborította volna az asztalt szerintem a felelősre. Rájönnének hamar, mivel jár a halálfélelem..... Ez már a hülyeség határát súrolja nálam, hogy üvegből gyártanak ilyen dolgokat.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.