"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Hát ne légy az Banya! Én is a mai napig agyaltam, hogy itt hagyjam-e a kicsit, de elengedett és már nem annyira matrica. Nagyon rám fog férni, pedig csak egy napra megyünk.
Azt mondta, hogy jó lesz cumisüvegből inni este tejecskét:)
Fuj-fuj-fuj! Ott mászik és tudod, hogy meg akar zabálni! A szúnyog legalább nem mászik beléd! Jó tudni, hogy felébredtek a kis szenyók...
Hol szedted össze?
Nem vagy még beoltva? Mi is tervezzük, mert mi is nagy mászkálásba kezdtünk. Újdonnan megy a filó, hogy hová lehet menni a hapsival.
Egyáltalán merre jártál, ahol kullancs volt?
Ugye nem a saját kertedben?
Én abba halnék bele, ha egy békát vagy egy mesztelencsigát kellene megfognom:(
Nagyon utálom őket:)
Mi még nem tudtunk elindulni,mert az autó még a mosóban van. De már útra készek vagyunk:)
Azt hiszem, tegnap este majdnem belehaltam abba, hogy mászkált rajtam egy kullancs... annyira, de annyira utálom őket...
Azt hiszem, tekintve, hogy rengeteget mászkálunk kullancsveszélyes terepen, ideje lenne beoltatni magamat. Félek az agyhártyagyuszitól.
Jó reggelt!
Szép hétvégét mindenkinek!
Ma dolgozom,de du.irány vidék!!!!
Vas.este leszek!
Ágica,egy kalappal a lakáshoz:)
Én meg eladom a cuccot addig!:-)
Csövike!
Hi!
Karalábé is fini!
Én megyek olvsni,pihizni,lazulni.
Jóccakát:-)
Kis büdös még mindig nem alszik. Cirkulál az ágyban!:-))
Jojózik a szemem az ingatlanoktól. A hétvégén 37 helyre kell feladnom. Aztán jövő héten kell venni egy új telefont, hogy tudjanak hívni a vevők!:-DDD
Na végre,már megfagytam kint:-))
Igy megvárakoztatni:-) Irgum burgum.
Ja,nem köszöntem.
Akkor most kezdjük újra:-)
Kopp-Kopp!
Sziasztok:-)
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.