"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Ezek a mellékhatások szinte minden gyszernél megvannak...
Szedjed,mert a melled bánja.
Lehet. Elmentem a dokihoz,mert csomós a mellem. Felírta azt a buzi gyógyszert. Azt mondta fejjem még és borogassam.
Mellékhatás:
Fiatal nőkön a tejelválasztás visszaszorítására alkalmazva - szívinfarktus, agyvérzés JELENTKEZETT, olyan esetekben, akiknél korábban magas várnyomást vagy súlyos szív- és érrendszeri betegséget állapítottak meg.
Ritkán, napközben hirtelen elalvást okozhat.
Szerintetek mennyi kedvem van beszedni?
Ja és általában hánynak is tőle:)
Változom. Eddig a kávé volt a mindenem. Most lassan 1 hónapja van úgy hogy a mosogatóban köt ki a fekete lötty. Az illata még mindig hatással van rám,de az íze mostanság nem esik jól. Jelzi a szervezetem ,hogy nem kell neki. És a megérzéseim sosem csapnak be. És ezzel egyidőben megkivántam a teát....
Én aki mindig is utáltam, most 2 hete naponta iszom .Sir Morton Earl Grey, a kedvenc - sok citromlével, kevés cukorral -melegen.
És eszméletlenül kívánom a spenotot,és a tökfőzeléket,továbbá a rántott csirkemájat minden mennyiségben.
Ja, és a múltkori vérvételem eredménye is elég gyatra lett, és már értem miért kell a szervezetemnek a máj.
Ezentúl ezekre még jobban figyelek.
Ki érti ezt?
Szerintem tanítsd meg Te!
Felállsz a legfelső lépcsőre, magad mellé állítod és elkezdesz csapkodni a karjaiddal, hogy megtanulja. Addig csináld míg nem utánoz:)
Szia !
Én kb 1 hónapja rendelek kaját.A kaja minősége változó. Kétszer ugyanúgy nemtudják elkésziteni az ételt,pl:szeretem a tökfözeléket,isteni finom volt eddig.Múlthéten kettőt rendeltem.Megkostoltam az egyiket,egy darabig elment a kedvem tőle.Televolt lisztes csomokkal se az ize se a kinézete nemhasonlitott tökre. A másikat a szakácsnak visszaküldtem.Sztrapacskának olyan volt a szaga mintha belehánytak volna/laza mozdulat, mikróból kukába/Rakottkelbe kemény volt azabpehely. De a gyümilevesek isteniek.Ma borsó fözeléket ettem fasirttal,ott volt a szeren./fini/ Ki kell tapasztalni.Én már tudom mit lehet rendelni,és mit nem
Ezek szerint senki nem rendelt... :-)
Talán Sárkánylány, ha nem csak az emlékezetem, de már elég rég járt erre. Írj neki privit.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.