Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zelleres párolt pulykamell recept

Zelleres párolt pulykamell recept

A Zelleres párolt pulykamell hozzávalói:
70 dkg pulykamellfilé
nagyjából ugyanennyi szeletelt zeller
1 db nagyobb fej
vöröshagyma
1 fej fokhagyma
2 pohár joghurt

frissen őrölt bors
kis ételízesítő.


A Zelleres párolt pulykamell elkészítési módja:
A szeletelt zellert, és a vöröshagymát kevés olívaolajjal meglocsolt tepsibe tesszük, egy kis sót, és borsot szórunk rá. A hússzeleteket elősütjük, kevés borssal, sóval, ételízesítővel. A zeller és a vöröshagyma tetejére helyezzük. A joghurtot a zúzott fokhagymával kikeverjük és a hús tettjére öntjük. Előmelegített sütőben alufólia alatt (lefedett edényben) pároljuk kb. 35 percig, majd kb. 10 percig fólia nélkül.


Kategória: Húsételek receptjei


A zelleres párolt pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook