Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Vegetáriánus rizses káposzta recept

Vegetáriánus rizses káposzta recept

Elkészítési idő 20 perc

A Vegetáriánus rizses káposzta hozzávalói:
Rizs
Savanyú káposzta
Tejföl
Kevés (oliva)olaj
Választható még:
Répa
Tofu
Krémsajt
Trappistasajt
Petrezselyemzöld


A Vegetáriánus rizses káposzta elkészítési módja:
A rizset odateszem főni. Amíg megfő, a káposztát kimosom, de csak annyira, hogy még érződjön rajta a savanyú íze. Kevés (kb 1 ek.-nyi) olivaolajban megpárolom. Namost, a következő hozzávalók opcionálisak, de finom volt így nagyon: pároltam a rizshez répát, petrezselyemzöldet is szórtam rá. Tálaláskor még kockára vágott tofut, a hűtőben található sajtokból tettem a tányérra. Nagyon finom volt!

A sajtot esztétikusabbnak láttam az egymásra halmozott rizs és káposzta mellé tenni.


Kategória: Egytálételek receptjei


A vegetáriánus rizses káposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook