Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tonhal vagy busa sajttal recept

Tonhal vagy busa sajttal recept

Elkészítési idő 90 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 107 kcal
Zsírtartalom 2,2
Szénhidráttartalom 1,3 gramm

A Tonhal vagy busa sajttal hozzávalói:
150 g tonhal vagy busa
10 g Tenkes sajt
bazsalikom, szerecsendió, tengeri só


A Tonhal vagy busa sajttal elkészítési módja:
A felengedett tonhalat felszeleteljük, besózzuk, bazsalikommal, reszelt szerecsendióval megszórjuk és legalább 1 óra hosszan állni hagyjuk. Azután teflontepsibe rakjuk a halszeleteket, meghintjük reszelt sajttal és addig sütjük, míg a sajt megolvad és halvány rózsaszínű árnyalatot kap.

Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom párolt zöldséggel.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tonhal vagy busa sajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook