Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Töltött tok recept

Töltött tok recept

A Töltött tok hozzávalói:
Hozzávalók 5 személyre:

* 5 szelet tokhal filé
* 4 dkg feta sajt
* 4 dkg trappista sajt
* 5 db áztatott zsemle
* 3 db tojás
* 2 dkg vöröshagyma
* 2 db tv paprika
* 2 db paradicsom
* 1 dkg zsemlemorzsa
* só
* őrölt feketebors


A Töltött tok elkészítési módja:
A tokhal filét besózzuk, majd kiolajozott tepsibe fektetjük, és állni hagyjuk. Elkészítjük a tölteléket: A zsemléket vízben beáztatjuk és kinyomkodjuk. Ehhez teszünk apróra vágott paprikát, paradicsomot, vöröshagymát és feta sajtot. Belekeverjük a tojást, és sózzuk, borsozzuk. A tölteléket jól összegyúrjuk, és a besózott halszeletek tetejére tesszük. Trappista sajtot reszelünk még rá, és sütőbe tesszük. 200 °C fokon 30-40 percig sütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A töltött tok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook