Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tepsiben sült kárász recept

Tepsiben sült kárász recept

A Tepsiben sült kárász hozzávalói:
8-10 db tisztított kárász
20 dkg liszt
2 evőkanál őrölt pirospaprika
1,5 - 2 dl étolaj
ízlés szerint só
sok-sok zúzott fokhagyma


A Tepsiben sült kárász elkészítési módja:
A halakat sűrűn beirdaljuk, ízlés szerint besózzuk, egy-két órát állni hagyjuk, az őrölt paprikával elkevert lisztben megforgatjuk. A tepsit étolajjal kikenjük, és a halakat sorban belefektetjük, megszórjuk zúzott fokhagymával a maradék étolajat rácsorgatjuk. Forró sütőben készre sütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tepsiben sült kárász elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook