Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejfölös-kapros gombaleves recept

Tejfölös-kapros gombaleves recept

Elkészítési idő 50 perc

A Tejfölös-kapros gombaleves hozzávalói:
1 doboz tejföl
30 dkg gomba
2 db sárgarépa

1 csomag kapor
1 közepes fej hagyma
2 ek olaj
liszt a besűrítéshez


A Tejfölös-kapros gombaleves elkészítési módja:
A gombát, sárgarépát és a hagymát felkockázod. Az olajon megpirítod a hagymát, hozzáadod a gombát és a sárgarépát.Ízesíted.Felöntöd vízzel és addig főzöd, amíg a répa és a gomba puha nem lesz.A tejfölhöz hozzáadod a kaprot és a lisztet.Ezután besűríted ezzel a levest.

Mikor kész,vékonyra szeletelt lilahagymával tálalod.
Nagyon fini.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejfölös-kapros gombaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook