Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tejben párolt hal recept

Tejben párolt hal recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Tejben párolt hal hozzávalói:
1 kecsege,
csuka, vagy fogas,
0,5 l tej,
8 dkg vaj,
4 evőkanál liszt,
só.


A Tejben párolt hal elkészítési módja:
A megtisztított, besózott halat a tejben megpárolom. Közben a vajból, lisztból világos rántást készítek, felengedem tejjel és mártás sűrűségűre beforralom. A halat tálra teszem és ráöntööm a mártást. Rizzsel körítem.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tejben párolt hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook