Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Szőlős-káposztás csirkesaláta recept

Szőlős-káposztás csirkesaláta recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Szőlős-káposztás csirkesaláta hozzávalói:
20 dkg savanyú káposzta
15 dkg fehér szőlő
15 dkg kék szőlő
1 sült csirkemell csont nélkül
2 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál hársméz
csipet őrölt gyömbér


A Szőlős-káposztás csirkesaláta elkészítési módja:
A savanyú káposzta levét kicsavarjuk, a káposztát apróra vágjuk. Nagy salátástálban lazán összekeverjük a szőlőt, a káposztát, a vékonyra szeletelt csirkemellet, majd megszórjuk kevés gyömbérrel, és összevegyítjük a hársmézzel. Behűtve tálaljuk.

A csirkemellet bőr nélkül használjuk.

A húsok közül részesítsük elönyben a fehéreket, azokat is inkább kíméletesen pároljuk, vagy natúr grillezzük.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A szőlős-káposztás csirkesaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook