Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Sült vargánya bazsalikomos joghurttal recept

Sült vargánya bazsalikomos joghurttal recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Sült vargánya bazsalikomos joghurttal hozzávalói:
1 személyre:
15 dkg. cukkíni
15 dkg. vargánya
2 kk. olivaolaj
2 ek. citromlé

bors
7 dkg. sovány joghurt
6 bazsalikomlevél
2 ek.tejföl


A Sült vargánya bazsalikomos joghurttal elkészítési módja:
A cukkínit megmossuk, 1/2 cm széles szeletekre vágjuk. A gombát ledörzsöljük, megtisztítjuk, nagy, lapos darabokra vágjuk. Egy serpenyőt kikenünk olajjal. A cukkínit és a gombát erős tűzön, folyamatosan forgatva aranybarnára sütjük benne. Azonnal megcsepegtetjük citromlével, sózzuk, borsozzuk. A mártáshoz összeturmixoljuk a joghurtot és a bazsalikomot, megsózzuk, hozzákeverjük a tejfölt.

Hidegen és melegen egyaránt kitűnő!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A sült vargánya bazsalikomos joghurttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook