Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sült gombás fánk recept

Sült gombás fánk recept

A Sült gombás fánk hozzávalói:
40 dkg gomba
20 dkg liszt
1 tojás
2 dl tej
3 dkg vaj

bors
1 cs.petrezselyemzöld


A Sült gombás fánk elkészítési módja:
A lisztből tojásból tejből sűrű palacsintatésztát keverünk.A felszeletelt gombát kevés vajon megpároljuk és a tésztába keverjük,sózzuk borsozzuk és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.Forró olajba evőkanállal halmokat szaggatunk és mindkét oldalukon pirosra sütjük.Majonézzel párolt rizzsel tálaljuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sült gombás fánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook