Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Spenótos-Parmezános Gnocchi recept

Spenótos-Parmezános Gnocchi recept

A Spenótos-Parmezános Gnocchi hozzávalói:
1csomag Gnocchi 30dkg spenót 1főzőtejszín 2gerezd fokhagyma 1kis zacskó parmezán/ha nincs friss!/ szerecsendió,fehér bors,só 1ek.szódabikarbóna


A Spenótos-Parmezános Gnocchi elkészítési módja:
A spenótot apróra vágjuk,a felforrt szódabikarbónás vízbe öntjük.Pár percet forraljuk.Leszűrjük,forró olívaolajba tesszük,majd rányomjuk a fokhagymákat.Pár percet pároljuk,majd ráöntjük a tejszínt,összeforraljuk.Most beleszórjuk a parmezánt,fűszerezzük,még egyszer forrjon össze és már kész is.A gnocchit pár percig felfőzzük,szűrjük és tálalható is ez a remek olasz tészta.

Finom és gyors főétel.Ez az adag 2főre jön ki!


Kategória: Tésztafélék receptjei


A spenótos-parmezános gnocchi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook