Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Savanyúkáposzta leves 2. recept

Savanyúkáposzta leves 2. recept

Elkészítési idő 60 perc

A Savanyúkáposzta leves 2. hozzávalói:
0,5kg savanyú káposzta
2-3 marék szárított vargánya
8-10 gerezd fokhagyma
2db krumpli
ételízesítő,bors,keménymag
Rántáshoz:kevés olaj,liszt,pirospaprika


A Savanyúkáposzta leves 2. elkészítési módja:
A gombát be áztatom ha nagyon savanyú a káposzta azt s egy kicsit átmosom,minden hozzávalót belerakok és vízzel felengedem, mikor kész,/kb.60perc/ megcsinálom rá a rántást,Azzal együtt is még 10-15 percig forralom.

Aki szereti a savanyúkáposztát biztos ízleni fog.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A savanyúkáposzta leves 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook