Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott csirke juhtúróval recept

Rakott csirke juhtúróval recept

A Rakott csirke juhtúróval hozzávalói:
2 csirkemell,
25 dkg juhtúró,
4 dl tejföl,
1 csomag csuszatészta,
5 dkg füstölt szalonna,
1 tojás,
mustár,
só,
feketebors,
1 evőkanál olaj


A Rakott csirke juhtúróval elkészítési módja:
A tésztát forró vízben főzd ki, és szűrd le. Szeleteld fel a füstölt szalonnát. A juhtúrót és a tejfölt keverd ki, majd add hozzá a tojást, és kevés borssal és néhány kockányi angolszalonnával dolgozd össze. Csíkozd fel a csirkét, majd süsd elő. Egy tűzálló tál aljára tegyél néhány szelet szalonnát, erre jön egy réteg tészta, majd a csirke, utána pedig a juhtúrós öntet. Szórhatsz rá néhány kocka szalonnát is. Folytasd a rétegezést úgy, hogy az öntet maradjon legfelül. Előmelegített sütőben, közepes lángon süsd egy órán át.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott csirke juhtúróval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook