Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulyka zöldségesrizzsel recept

Pulyka zöldségesrizzsel recept

A Pulyka zöldségesrizzsel hozzávalói:
2 db alsó pulykacomb
25 dkg sárgarépa
25 zöldborsó
25 dkg gomba
20 dkg rizs
2 EK ételizesitő
petrezselyem
bors


A Pulyka zöldségesrizzsel elkészítési módja:
A combokat annyi vízben tesszük fel, hogy jól ellepje, majd az ételízesitőt,és 45 percig fözzük, lassú lángon, majd a zöldségeget apróra vágva,és a rizst is, hozzáadjuk,borsozzuk, majd legutoljára a zöldborsot. Mikor minden puha, a combokat ki emeljük és lefejtjük a csontról és össze vágjuk, nagyobb darabokra, majd vissza helyezzük a rizzses raguhoz. Majd tálaljuk.

Közben kostoljuk meg a só miatt mert az ételízesitő sós és ha kell sózzuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A pulyka zöldségesrizzsel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook