Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pirított báránymáj recept

Pirított báránymáj recept

A Pirított báránymáj hozzávalói:
1/2 kg tisztított báránymáj
2 ek liszt
1/2 mk törött bors
1 mk só
1 ek finomra vágott petrezselyemzöld
olaj
1/2 citrom leve


A Pirított báránymáj elkészítési módja:
A májat vágjuk vékony szeletekre. Keverjük össze a lisztet, törött borsot, sót, petrezselymet. Mártsuk bele a májszeleteket. Forró olajban süssük 2-3 percig. Rakjuk melegített tálra, és csavarjuk rá a citromlevet. Rizibizivel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A pirított báránymáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook