Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Pikáns húspástétom recept

Pikáns húspástétom recept

A Pikáns húspástétom hozzávalói:
35 dkg sült sertéshús
10 dkg füstölt szalonna
3 kemény tojás
15 dkg vaj vagy margarin
2-3 ecetes uborka
2-3 evőkanál mustár
só ,ö.bors,pástétomfűszer


A Pikáns húspástétom elkészítési módja:
A húst a füstölt szalonnával kétszer ledaráljuk,a vajjal habosra keverjük,az apró kockára vágott uborkát hozzáadjuk.A fűszerekkel izlés szerint ízesítjük. Vizezett alufóliára téglalap alakra símítjuk.A kemény tojásokat sorban ráfektetjük és a fólia segítségével felgöngyöljük,legalább egy napra a hűtőbe tesszük(nem mélyhűtőbe). Vizes késsel újnyi vastag szeletekre vágjuk. Díszíthető uborka és főtt tojás karikával.

Pirítóst szoktam mellé adni.De friss kenyérrel is finom!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A pikáns húspástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook