Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Pácolt afrikai harcsa zöldkörettel recept

Pácolt afrikai harcsa zöldkörettel recept

A Pácolt afrikai harcsa zöldkörettel hozzávalói:
60 dkg afrikai harcsafilé
0.5 dl olívíolaj
1+1 cs.snidling
20 dkg sárgarépa
20 dkg karalábé
20 dkg zöldség
20 dkg cukkini
vegeta
bors


A Pácolt afrikai harcsa zöldkörettel elkészítési módja:
Az olívíolajba belekeverjük az apróra vágott snidlinget kevés vegetát és borsot.A halfiléket megforgatjuk a pácban,és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Utánna teflonserpenyőbe mindkét oldalukat arnybarnára pirítjuk.Kevés vizet hozzáadva készre pároljuk.A zöldségeket tisztítáa után tetszőleges formára vágjuk és puhára pároljuk. Tálaláskor a halat körberakjuk a párolt zöldséggel,és megszórjuk snidlinggel.


Kategória: Halas ételek receptjei


A pácolt afrikai harcsa zöldkörettel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook