Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Norbis somlói galuska recept

Norbis somlói galuska recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Norbis somlói galuska hozzávalói:
Somlói galuska
A tészta zabkorpás piskóta:
6 tojás,
6 kanál édesítő,
6 kanál víz,
kevés szódabika v.szalakáli,
10 ek.zabkorpa.
Közepesen forró sütöben 10-15 percig sütni.


A Norbis somlói galuska elkészítési módja:
Krém: 1 l.tejet felforralni,előtte elvenni belőle pár kanállal,amivel kikeverni a 3 púpos ek.kakaót,5 kanál édesítőt,3 ek.étk.keményítőt.Ezt a felforralt tejhez önteni,összeforralni,csomómentesre keverni.Mehet bele rumaromába áztatott mazsola.Kihűlés után lehet összeállítani.A tésztát darabokra vágni,és az öntettel felváltva egymásra rakni,kevés dióval szerintem elmegy Update 1-nek


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A norbis somlói galuska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook