Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Mustáros-sörös melegszendvics recept

Mustáros-sörös melegszendvics recept

Elkészítési idő 35 perc

A Mustáros-sörös melegszendvics hozzávalói:
15 dkg
kemény füstölt sajt
5 dkg
teavaj
1 evőkanál mustár
4 szelet kenyér
1 dl
világos sör,1 kiskanál édes-nemes fűszerpaprika
1 mokkáskanál őrölt fekete bors
só ízlés szerint


A Mustáros-sörös melegszendvics elkészítési módja:
A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd egyik oldalukat vékonyan megkenjük vajjal.A kemény sajtot lereszeljük, a vaj maradékát (kb. a felét), egy serpenyőben megolvasztjuk, hozzáadjuk a sört, a reszelt sajtot, a mustárt, meghintjük őrölt fekete borssal és ízlés szerint sóval s a végén a fűszerpaprikával is. Amikor a sajt megolvadt jól összekeverjük.A masszával megkenjük a kenyérszeleteket és sütőlapra téve pár percig a sütőben ( mikróban) átforrósitjuk. Forró teával kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A mustáros-sörös melegszendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook