Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mexikói csirkécske recept

Mexikói csirkécske recept

Elkészítési idő 60 perc

A Mexikói csirkécske hozzávalói:
csirkecomb kicsontozva(vagy bármilyen más hús)
hagyma karikákra szeletelve
liszt(lehet teljeskiörlésű is)
chili paprikapor
bors

étolaj
kukoricakonzerv
tejföl


A Mexikói csirkécske elkészítési módja:
A húst kicsontozod, besózod. A lisztbe belekevered a paprikaport és a borsot, majd beleforgatod a húsokat. A lisztes hús mindkét oldalát kevés felhevített olajon megpirítod. A tepsibe(lehet jénai is)leteszed az elősütött húsokat, majd rászórod a hagymakarikákat, rá a kukoricát, és leöntöd a tejföllel. Sütőbe teszed,és 180-200 fokon pirosra sütöd a tetejét.

Nagyon finom! Ha csípős, akkor mégjobb! :)
Mennyiséget nem írok, mert mindenki annyi húst tesz bele, amennyit kb megbírnak enni.


Kategória: Húsételek receptjei


A mexikói csirkécske elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook