Mákos-almás pite (glutén és tejcukor érzékenyek számára is) recept
A Mákos-almás pite (glutén és tejcukor érzékenyek számára is) hozzávalói:5 tojás
5 kanál cukor
20 dkg darált mák
20 dkg reszelt alma
4 dl laktózmentes tej
½ csomag sütőpor
10 dkg Barbara süteménypor
A Mákos-almás pite (glutén és tejcukor érzékenyek számára is) elkészítési módja:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, a mákkal, a reszelt almával és a laktózmentes tejjel. A sütőport felkeverjük a Barbara süteményporral és hozzáadjuk a tésztához. Kivajazott, rizsliszttel megszórt tepsibe öntjük, lassan szép pirosra megsütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: angelsdeath, 2008. jún. 2. 18:42
A mákos-almás pite (glutén és tejcukor érzékenyek számára is) elkészítési módja és hozzávalói.