Labdacs recept

A Labdacs hozzávalói:
20 dkg sertésmáj
2 dkg zsirt
2 tojás
1 púpozott ek. liszt
zsemlemorzsa, apróra vágott petrezselyem zöld,


A Labdacs elkészítési módja:
A sertésmájat ledaráljuk, hozzáadunk 2 dkg zsirt,2 tojássárgáját, 1 púpozott ek. lisztet,ugyanannyi zsemlemorzsát,sót,borsot és a 2 tojás kemény habját,valamint apróra vágott petrezselyem zöldját. A tésztát evőkanállal 10 dkg forró zsirba szaggatjuk. Mindkét oldalán halványra sütjük. Majonézzel tálalhatjuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A labdacs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook