Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell recept

Kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell recept

A Kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell hozzávalói:
60 dkg csirkemellfilé
10 dkg puha füstölt kolbász
10 dkg natúr sajtkrém
3 dkg olvasztott vaj

bors


A Kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket vágjuk félbe,sózzuk borsozzuk meg mindkét oldalát.Hosszanti irányba középen vágjunk bele zsebet.A kolbászról húzzuk le a héjját és a kolbászhúst keverjük ki a sajtkrémmel.Ezzel a masszával töltsük meg a csirkehúst.Tegyük tepsibe és locsoljuk meg az olvasztott vajjal.Előmelegített sütőbe kb 20 perc alatt süssük aranybarnára. Burgonyapürével, savanyúsággal kínáljuuk


Kategória: Húsételek receptjei


A kolbászos sajtkrémmel töltött csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook