Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kelt burgonyás pogács recept

Kelt burgonyás pogács recept

A Kelt burgonyás pogács hozzávalói:
20 dkg főt burgonya
15 dkg margarin
40 dkg liszt
1 kis dobozos tejföl
1 tojás
1 tasak instant élesztő
25 dkg sajt
só, bors


A Kelt burgonyás pogács elkészítési módja:
A főt burgonyát áttöröm a mararinnal, hozzá keverem a tojást, a tejfölt, az élesztőt, a lisztet és végül 15 dkg sajtot. ( fűszerezem : só, bors ) Meleg helyen egy fél órát kelesztem. Egy ujjnyi vastagságúra nyújtom kiszaggatom, megkenem tojással vagy tejföllel és megszórom a maradék sajttal.

Kép ról a naplómban 52-es bejegyzésnél :-)


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kelt burgonyás pogács elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook