Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Karalábéfőzelék recept

Karalábéfőzelék recept

A Karalábéfőzelék hozzávalói:
1 közepes karalábé
liszt
tej
tejföl
ételízesítő

bors


A Karalábéfőzelék elkészítési módja:
A karalábét felkockázom, majd megfőzöm annyi vízben, hogy ellepje. Közben ízesítem, majd mikor már puha, akkor 3 csapott evőkanál lisztet simára keverek egy kis tejjel, majd 1 dl tejföllel, és hideg vízzel felhígítom, ezzel behabarom a karalábét, és megvárom amíg besűrűsödik. Aztán kész is.

Bármilyen feltéttel nagyon fini, én sült virslivel szeretem a legjobban, ill. fasírttal.


Kategória: Főzelékek receptjei


A karalábéfőzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook