Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kapros céklakrémleves recept

Kapros céklakrémleves recept

A Kapros céklakrémleves hozzávalói:
75 dkg cékla
2 fej hagyma
1 babérlevél
1 húsleves kocka

bors
fél citrom leve
1 dl tejföl
1 ág friss kapor
2 evőkanál vaj
levesgyöngy


A Kapros céklakrémleves elkészítési módja:
A céklát alaposan megmossuk ,kb 30 percig főzzük,meghámozzuk és kockára vágjuk. A hagymát apróra vágjuk és a vajon megpároljuk.Hozzáadjuk a céklát a babérlevelet felöntjük vízzel és beledobjuk a leveskockát.Sóval borssal ízesítjük.lefedjük és lassú tűzön 20 percig főzzük.Kivesszük a babérlevelet és belekeverjük a citromlevet.Az egészet turmixoljuk. A tejfölt és az apróra vágott kaprot a levesbe tesszük,levesgyönggyel tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kapros céklakrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook