Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Káposztaágyon sült kolbász recept

Káposztaágyon sült kolbász recept

Elkészítési idő 45 perc

A Káposztaágyon sült kolbász hozzávalói:
2 pár sütnivaló kolbász
40 dkg savanyú káposzta
2 fej vöröshagyma
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény
kevés étolaj


A Káposztaágyon sült kolbász elkészítési módja:
A hagymákat megtisztítottam és felszeleteltem. Ezután az étolajon megdinszteltem és fűszereztem. Egyszer átmostam a savanyú káposztát, hogy ne legyen annyira savanyú. Majd egy kisebb tepsiben elterítettem, és egyenletesen ráöntöttem a tetejére a párolt hagymát, hogy mindenhová jusson. Végül a kolbászokat is rátettem és egy fogpiszkálóval néhány helyen megszurkáltam. Ezt követően 200 C fokra előmelegített sütőbe raktam, ahol kb. 30 perc alatt készre sütöttem. Sült krumplival remek vacsora vált belőle.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A káposztaágyon sült kolbász elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook