Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kapormártás főtt húsokhoz recept

Kapormártás főtt húsokhoz recept

Elkészítési idő 20 perc

A Kapormártás főtt húsokhoz hozzávalói:
4 kanál friss kapor
1 kanál vaj vagy 2 kanál olaj
2 kanál liszt
hús- vagy zöldséglé
só, cukor, citromlé és tejföl


A Kapormártás főtt húsokhoz elkészítési módja:
A gyenge friss kaprot megmossuk és apróra vagdaljuk. Világos rántást készítünk vajból vagy olajból, belekavarjuk a kaprot, azután zöldség- vagy húslével feleresztjük. Ezt követően 10 percig lassú tűzön csendesen forraljuk, s közben ízesítjük sóval, cukorral és citromlével. Utolsó lépésben még egyszer lobbantjuk két kanál tejföllel.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kapormártás főtt húsokhoz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook