Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott? (tudásbázis kérdés)
3. espirovector
2013. ápr. 28. 11:35
Pénteken lett vásárolva a hús,természetesen hűtőbe volt,de ma mikor főzésre került akkor éreztünk egy kis szagát...Nyálkás nem volt és a színe se volt opálos vagy másabb!Nem tudom ehető-e így még?
2013. ápr. 28. 11:34
hát én biztosan nem enném meg a büdös húst, ha kicsit, akkor sem...
1. espirovector
2013. ápr. 28. 11:33
Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
További ajánlott fórumok:
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket?
- Szájban jelentkező, nem letörölhető fehér elszíneződés mi lehet?
- A xilit nevű édesítőszert fogyaszthatják kismamák is?
- Az egy évvel ezelőtt lefagyasztott Drezdai kalács (Stollen) fogyasztható még?