Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás vagdalt másképp recept

Gombás vagdalt másképp recept

A Gombás vagdalt másképp hozzávalói:
50 dkg darált hús
2 zsemle
20 dkg gomba
2 db tojás,
szódavíz,
1 sárgarépa,
1 evőkanál reszelt vöröshagyma,
2 evőkanál olaj,
só,
őrölt bors,
1 kávéskanál mustár,
1 kávéskanál piros arany.


A Gombás vagdalt másképp elkészítési módja:
A zsemléket szódavízben megáztatjuk, a húshoz hozzáadjuk a reszelt sárgarépát, majd a tojásokat, a reszelt hagymát, meg az ízesítőket. A zsemléket a szódavízből kiemeljük, de nem nyomkodjuk, összegyúrjuk. Az egyik kanál olajjal kikenünk egy püspökkenyér formát, a húst belerakjuk, belenyomkodjuk a gombákat, a tetejét a másik kanál olajjal megkenjük és forró sütőben 40 percig sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás vagdalt másképp elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook