Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás, sonkás omlett recept

Gombás, sonkás omlett recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Gombás, sonkás omlett hozzávalói:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.


A Gombás, sonkás omlett elkészítési módja:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük. A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk. A gombát kevés vajon megpirítjuk. A tojást tejjel, sóval felverjük. Forró zsiradékon megsütjük. A tölteléket ráhalmozzuk. Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás, sonkás omlett elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook