Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás alagút recept

Gombás alagút recept

A Gombás alagút hozzávalói:
70 dkg disznócomb
50 dkg gomba
2 fejvöröshagyma
70 dkg burgonya
2- dl tej
olaj
só, bors
füszerek,majoranna,kakukfű,stb


A Gombás alagút elkészítési módja:
Előzőnap a húst bepácoljuk, a füszerekkel, a hütőbe tesszük. Másnap a húst fólialat elősütjük a tepsibe kb 40 percig. A megtisztitott gombát vagy ledaráljuk vagy nagyon apróra vágjuk, a vöröshagymát is majd, ledinszteljük. Rátesszük a gombát sózzuk, borsozzuk, addig pároljuk mig pép lesz belőle. Burgonyábol tejből pürét készitünk. A húsról levesszük a fóliát és vastagon rá kenjük a gombát, majd a burgonyapürét a gombára simitjuk, villával meghúzogatjuk,és vissza tesszük sütni szép pirosra piritjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás alagút elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook