Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Gombamártásom recept

Gombamártásom recept

A Gombamártásom hozzávalói:
6 db sampinyon gomba
1 dkg szárított vargánya
kis csokor petrezselyemzöldje
5 dkg vaj
1 teáskanál liszt
kb. 1 levesmerőkanálnyi húsleves
1-2 evőkanálnyi tejföl
őrölt bors
esetleg só


A Gombamártásom elkészítési módja:
A vargányát előáztatom. A sampinyont megtisztítom, felszeletelem, a szárát is felaprítom, a vajon megdinsztelem a zölddel együtt. Ha elfőtte a saját levét, akkor megszórom a liszttel és a húslével fölengedem, borsozom, ha szükséges akkor sózom. Végén adom hozzá a tejfölt.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A gombamártásom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook