Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fokhagymás libacomb recept

Fokhagymás libacomb recept

A Fokhagymás libacomb hozzávalói:
4 db libacomb
30 dkg póréhagyma
10 dkg gyöngyhagyma konzerv
4 gerezd fokhagyma
1 cs.zöldpetrezselyem
30 dkg paradicsompaprika
25 dkg zöldbab konzerv
2 dkg zsír

majorannaA libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírralmeglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük.ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra).
A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk.


A Fokhagymás libacomb elkészítési módja:
A libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírral meglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük. Ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra). A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A fokhagymás libacomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook