Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csángó gulyás egyszerűen recept

Csángó gulyás egyszerűen recept

Elkészítési idő 120 perc

A Csángó gulyás egyszerűen hozzávalói:
1,5 kg marhalábszár
30 dkg vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 ek pirospaprika
3 kk köménymag
1 kg gomba
1 kg savanyú káposzta
5 dl száraz fehér bor
5 dl tejföl
só, bors, tárkony


A Csángó gulyás egyszerűen elkészítési módja:
Alapnak marhapörköltet készítünk. Mikor a hús már majdnem puha, adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a savanyú káposztát. Főzzük tovább 30-40 percig, majd adjuk hozzá a bort és ízlés szerint a tárkonyt. Összerottyantjuk és melegen tejföllel, puha kenyérrel kínáljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csángó gulyás egyszerűen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook