Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Burgonyás pogácsám recept

Burgonyás pogácsám recept

A Burgonyás pogácsám hozzávalói:
25 dkg áttört, főtt burgonya
25 dkg margarin
25 dkg liszt
1 tojás
só ízlés szerint


A Burgonyás pogácsám elkészítési módja:
Megvárom míg a krumpli kihűlt. A kihűlt krumplihoz kavarjuk a többi hozzávalót. Jól összegyúrjuk. Kétszer egymás után vékonyra kinyújtom, és háromszorosan összehajtjuk. A tésztát hideg helyen 3-4 órát pihentetem. Aztán kinyújtom újjnyi vastagra, és kiszaggatom. Forró sütőben sütöm. Melegen a legfinomabb:)


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A burgonyás pogácsám elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook