Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bogdányi aprópecsenye recept

Bogdányi aprópecsenye recept

Elkészítési idő 60 perc

A Bogdányi aprópecsenye hozzávalói:
60 dkg sertéshús
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg füstölt kolbász
15 dkg gomba

őrölt fekete bors
2-3 gerezd fokhagyma
0,5 üveg lecsó
1 kg burgonya


A Bogdányi aprópecsenye elkészítési módja:
A húst csíkokra, a szalonnát apró kockákra vágjuk. A szalonnát kisütjük, majd hozzáadjuk a húst is. Sózzuk, borsozzuk és zúzott fokhagymát adunk hozzá. majd a lecsót, kolbászt és a gombát is a húshoz keverjük. Kb 2 dl vizet öntünk alá és megpároljuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és kisütjük. A pecsenyével összeforgatva tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A bogdányi aprópecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook