Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Bécsi jegeskávé recept

Bécsi jegeskávé recept

A Bécsi jegeskávé hozzávalói:
cukor
tejszínhab
lehûtött feketekávé


A Bécsi jegeskávé elkészítési módja:
A keményre vert tejszínhabot cukorral édesítjük és két részre osztjuk. Az egyik adagot félig megfagyasztjuk. Ekkor ráöntjük a lehûtött kávét, és visszatesszük a hûtõszekrénybe, míg teljesen meg nem fagy.

Felszolgálás elõtt feldaraboljuk, kelyhekbe tesszük és a maradék tejszínhabbal díszítjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A bécsi jegeskávé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook