Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Baglyos aszaltszilvás leves recept

Baglyos aszaltszilvás leves recept

A Baglyos aszaltszilvás leves hozzávalói:
Hozzávalók:
fél kiló füstölt disznóhús
2 evőkanál rizs
1 sárgarépa
15 szem aszalt szilva

rántás (liszt,zsír,cukor)
tejföl


A Baglyos aszaltszilvás leves elkészítési módja:
Elkészítés: Feltesszük főni a füstölt húst. A répát zsíron megpároljuk és ha a hús megfőtt,összeöntjük. Megmossuk a rizst és azt is hozzátesszük. Hozzátesszük az aszalt szilvát is. Rántást készítünk,egy kevés cukrot teszünk hozzá (én glukononnal csináltam) és hozzáöntjük a leveshez. Fűszerezünk. Újra felfőzzük és ha kész,tejföllel tálaljuk. Igazán érdekes ízű így együtt az egész :)


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A baglyos aszaltszilvás leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook